KeritesFedlap logó

Árajánlat tájékoztató

Szállítási információk:
A várható gyártási- és szállítási időt az e-mail tartalmazza.
Azonban a megrendelés véglegesítését  követően megadjuk a napra pontos dátumot, amikor átadjuk az elkészült fedlapokat a futárszolgálatnak.

Fizetési információk:
Minden megrendelés véglegesítéséhez min. 50% gyártási előleget kérünk. A fennmaradó összeget átvételkor kell fizetnie személyesen telephelyünkön vagy a futárszolgálat munkatársának (utánvétel). De lehetősége van a teljes összeget is előre fizetnie.

Gyártási minőség:
– fedlapjainkat a kereskedelmi forgalomban kapható, standard minőségű táblásított XPS (extrudált polisztirol) alapanyagból gyártjuk
– a nyers XPS tábla méretéből (125×60 cm) adódóan és a selejtmentesebb gyártás érdekében, kerítés fedlapjainkat 60 cm-es darabokban gyártjuk le, melyeket egymás mellé helyezve alakítható ki a kívánt hosszúság (hosszirányba méretpontos gyártást nem készítünk). Oszlop fedlap esetén a 60 cm-nél nagyobb darabokat szintén több darabból gyártjuk, de hosszirányban is méretpontosan.
– a legyártott fedlapok méreteiben +- 3 mm eltérés lehet maximum.
– a fedlapok felületén lehetnek apróbb barázdák, megkeményedett csomók (1-2 mm), melyek a felületkezelést követően nem láthatóak.
– a szállítás és anyagkezelés következtében apróbb horpadás, bemélyedés, sérülés lehet a fedlapon, mely szintén a felületkezelés során kijavítható.

Felületkezelés:
– az XPS fedlapok felületét polisztirol ragasztóba helyezett üvegszövet hálóval (dryvitháló) kell bevonni min. 1 rétegben a megfelelő felületi keménység érdekében vagy közvetlen műgyantás vakolattal kell bevonni.

Mivel fedlapjainkat 60 cm hosszúságban gyártjuk, így az árajánlatban megadott kerítés fedlap folyóméter mennyiséget 60 cm-rel osztható mennyiségre kerekítjük fel.

Ingyenes szállítás