KeritesFedlap logó

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Tájékoztatjuk, hogy Ön mint vásárló a www.keritesfedlap.com címen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013. évi V. törvény) 6:77-6:81.§ alapján megírt általános szerződési feltételeket. Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív használója kíván lenni a weboldalunk által kínált lehetőségeknek, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és azokat kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül.

 1. Üzemeltetők adatai:
 • Cégnév: Tóth Sándor EV.
 • Székhely: 5720 Sarkad, Bartók Béla u. 1.
 • Adószám: 56515057-1-24
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elektronikus elérhetőség: kapcsolat@keritesfedlap.com
 • Telefonos elérhetőség: +36-70/355-9355 
 • Nyilvántartásba vevő hatóság: Sarkadi Jásárhivatal

 • Cégnév: KF Projekt Kft.
 • Székhely: 5720 Sarkad, Bartók Béla u. 4.
 • Adószám: 27800432-1-04
 • Elektronikus elérhetőség: kapcsolat@keritesfedlap.com
 • Telefonos elérhetőség: +36-70/355-9355 
 • Nyilvántartásba vevő hatóság: Gyulai Cégbíróság

A tárhelyszolgáltató elérhetőségei: Rackforest Kft. | +36-70/362-4785

A szolgáltató a jelen általános szerződési feltételekben a továbbiakban: üzemeltető.

 1. Megvásárolható termékek köre

XPS kerítés- és oszlop fedlapok rendelhetők weboldalunkon keresztül, kizárólag visszaigazolt árajánlat alapján.

Figyelmeztetés: A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben csak illusztrációként szerepelnek.

 1. Rendelési információk
  A megjelenített termékek a weboldalunkon keresztül és e-mailben rendelhetőek meg, futár által történő házhoz szállítással vagy személyesen a megrendelő, vagy meghatalmazottja általi átvétellel a gyártó székhelyén/telephelyén.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó, fizetendő árak és nem tartalmaznak ÁFA-t, mivel az oldal üzemeltetője alanyi adómentes vállalkozó.

Amennyiben az üzemeltető hibás árat tüntet fel a termék mellett, a tőle elvárható gondosság ellenére, és a termék ára annak általánosan elfogadott árától eltér, úgy az üzemeltető nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles a megrendelés visszaigazolásában felajánlani a vásárló részére a valós áron történő vásárlás lehetőségét. Amennyiben a vásárló ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, úgy megilleti a szerződéstől való egyoldalú elállás joga.

Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. A részletes szállítási díjszabás a jelen szerződési feltételek része.

Ha bővebb információt szeretne kapni a termékről, úgy az üzemeltetői adatok között rögzített telefonszámon szíveskedjen felvenni a kapcsolatot az üzemeltetővel.

A rendelés menete

 • Minden esetben árajánlatot kell kérni, melyet az üzemeltető 24 órán belül (hétköznapokon) elkészít és elküld a megrendelő által megadott e-mail címre
 • az árajánlat elfogadása, melyet weboldalunkon keresztül, írásban vagy telefonon kell jelezni
 • a végösszeg 50%-nak megfelelő összegű,  gyártási előleget kérünk, melynek kiegyenlítését követően kerül(nek) legyártásara a megrendelt termék(ek).

A megrendelt termék fizetésének módja

 • Banki előre utalással történő teljesítés (előleg esetén): ha már visszaigazoltuk az Ön megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mailben megtalálja a bankszámla számunkat és az árajánlat sorszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában.
 • Személyesen történő teljesítés: Ez esetben Ön az üzemeltető székhelyén/telephelyén forintban fizeti meg a termék vételárát, készpénzben (a végösszegből levonásra kerülő előleg különbözetét)
 • Utánvéttel történő teljesítés: A terméket az általunk megbízott MPL futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni (a végösszeg és az előleg különbözetét, amennyiben nem került átutalásra a teljes összeg). Utánvétes megrendelés esetén a szállítási költséghez az utánvételi díj még hozzáadódik.

A fizetendő végösszeg az árajánlat alapján minden költséget tartalmaz. A számlát minden esetben elektronikus úton küldjük a rendelés során megadott e-mail címre. 

Házhoz szállítás díjszabása
A szállítási költség összege a rendelés összegétől függően változik 4.000 – 20.000 Ft között.

 • Gyártási és szállítási határidő
  A megrendelt termékek gyártási és szállítási határidejét a visszaigazolt megrendelés tartalmazza 2 napos időintervallumban. Azonban fenntartjuk a jogot a szállítási határidő hosszabbítására maximum 5 munkanappal a megjelölt határidőn felül.
 • Házhoz szállítási információk
  Az árajánlat alapján visszaigazolt megrendeléseket az MPL futárszolgálat vagy a GLS Hungary futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak a futár részére való teljesítését.

  Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani.

  Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

  Áruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

 1. Elállás joga
  A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. kormányrendelet szabályozása értelmében, különösen a 29§ (1) c. pontja szerint:
  olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak, a fogyasztó nem jogosult az elállási jogát gyakorolnia. 

  A megrendelőnek az árajánlat elfogadását és a gyártási előleg megfizetését követően nem áll lehetőségében az elállási jogát gyakorolnia.

 2. Jótállás
  Az üzemeltető által gyártott termékek jellegéből kifolyólag és a további felhasználás miatt termékszavatossági kötelezettség nincs. Azonban a gyártó 1 év garanciát vállal bármilyen sérült elem cseréjére 1 négyzetméter felületig.

         Egyebekben a jótállásra a Ptk.6.171-173.§-ban foglaltak az irányadóak.

 1. Panaszok intézése
  Az üzemeltető a panaszról jegyzőkönyvet köteles felvenni,az üzemeltető adati között megjelölt helyen, és a panaszt a felvétel napjától számított öt évig, az arra adott válasszal együtt megőrizni. Az üzemeltető a hozzá érkezett panaszt a beérkezésétől számított 30 napon belül megvizsgálja és arra érdemi választ kell hogy adjon. Amennyiben panaszra az üzemeltető elutasító választ ad, azt írásban meg kell indokolnia. Az üzemeltetővel kötött szerződéséből eredő jogviták elsősorban békés úton, megállapodással a felek között, vagy a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatóság előtt intézhetők. Amennyiben ezek nem vezetnek eredményre, marad a felek számára a bírósági út, melyre a felek a Gyulai Járási Bíróságot jelölik meg.
 2. Adatkezelés
  Az üzemeltető a webáruház a használata során a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki kívülálló harmadik személy számára, kivéve abban az esetben amennyiben a alvállalkozója számára. (Pl: futárszolgálat), a megrendelés kézbesítéséhez ez szükséges. Bővebb információt az oldal “Adatkezelési tájékoztató“-ban talál.
 1. Egyéb rendelkezések
  A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.

Kelt: Sarkad, 2023.02.01. 

Ingyenes szállítás