KeritesFedlap logó

Tisztelt !

Köszönjük, hogy az általunk gyártott XPS kerítés- és oszlop fedlapokat választotta!

Mivel egyedi, méretre gyártott termékeket gyártunk, így minden esetben min. 50% gyártási előleget kérünk.
A pénz beérkezését követően rögzítjük és rakjuk be a gyártási sorba rendelését. A visszaigazoló levélhez pedig csatoljuk a gyártási előlegről kiállított számlát és megadjuk a pontos szállítási dátumot is.

A megrendeléséből fennmaradó összeget kézbesítéskor, a futárnak kell fizetnie átvételkor (utánvét) készpénzben.

Amennyiben nem szeretne bajlódni átvételkor a fizetéssel, akkor lehetősége van a megrendelés teljes összegét is kifizetnie gyártási előlegként.
Ez esetben bárki (család, szomszéd, stb.) átveheti az elkészült fedlapokat fizetés nélkül, nem kell Önnek személyesen várnia a csomag kézbesítését.

khb_header

Banki utalás

Számlatulajdonos: Tóth Péter EV.
Számlavezető bank: K&H Bank Zrt.
Számlaszám: 10402623-50526965-55491008
Gyártási előleg:  Ft
Közlemény:   

Amennyiben a teljes megrendelés összegét kifizetné most, akkor kérem Ft összegű átutalást indítson. A beérkezett összegből automatikusan rögzíti rendszerünk, hogy részleges vagy a teljes gyártási előleg érkezett meg bankszámlánkra.

Fontos, hogy a “Közlemény” rovatba bele legyen írva az árajánlat sorszáma ( ), mert így tudjuk pontosan beazonosítani a fizetést.

Paylike

Azonnali bankkártyás fizetés

A Paylike fizetési szolgáltató által tudja kifizetni a gyártási előleget bankkártyája segítségével. A fizetési folyamatot 3D Secure védi, így a folyamat során várhatóan meg kell erősítenie a fizetési szándékod SMS/eBank segítségével, amennyiben korábbi internetes vásárlásainál is szükség volt rá.

Bankkártyás fizetés esetén is lehetősége van kiválasztania a gyártási előleg összegét. A kiválasztott összegnek megfelelően kérem kattintson a megfelelő gombra, mely után átirányítjuk a fizetési felületre.

bank_card

A gyártási előleg kifizetésével elfogadja oldalunk Általános Szerződési Feltételeit, különös tekintettel a “7. Elállás joga” pontra, mely szerint a gyártási előleg kifizetését követően nem áll lehetőségében az elállási jogát gyakorolmia. Megrendelés lemondása esetén a gyártási előleget nem áll módunkban visszafizetni.