NEW_logo_white

Kerítés fedlapot keresel?

Mi pedig kerítés fedlapot gyártunk már 800 Ft/darabtól akár teljesen egyedi méretben és mintával

Berlin típusú kerítés fedlap
Milano típusú kerítés fedlap
Madrid típusú kerítés fedlap
Berlin típusú kerítés fedlap
Milano típusú kerítés fedlap
Madrid típusú kerítés fedlap

XPS KERÍTÉS FEDLAP A MEGOLDÁS

Kész kerítés fedlap a vágógépben

Magyarországon egyedülálló módon, XPS polisztirol anyagból gyártunk kerítésre és annak oszlopaira fedlapokat. Az XPS polisztirol az elmúlt évtizedekben már bizonyította tartósságát, melyet rendkívül kedvező anyagszerkezetének köszönheti. Jelenleg is számos terméket gyártanak XPS-ből, a legismertebb mégis a lábazati hőszigetelő, melyet szinte minden szigetelt házon megtalálunk. Azonban hajótesttől kezdve, repülőszárnyakon keresztül, egészen a beltéri dekorációig, rengeteg fajta termék készül belőle.

Számítógép vezérlésű XPS vágógépünk segítségével szinte bármilyen formájú fedlapot le tudunk gyártani, így akár egyedi rajzok alapján is el tudjuk készíteni a kívánt fedlapot.

De mitől is olyan különleges az XPS polisztirol?

  • A zárt cellaszerkezetnek köszönhetően egyáltalán nem szívja magába a vizet, és…
  • …anyagösszetételéből és a gyártási technológiából  kifolyólag rendkívül merev,
  • nem reagál anyagmozgással a hőingadozásokra sem, ezért az évek során nem deformálódik!
  • Megfelelő felületkezelés esetén szinte betonkemény lesz, akár autóval is átmehetünk rajta nyugodtan😉
  • A gyártás során 1 mm pontosan tudjuk vágni a lapokat, a felülete pedig teljesen sima lesz
Szállításra kész kerítés fedlapok
Vásárolj tőlünk XPS kerítés fedlapot
Rendkívül kedvező ár

Áraink rendkívül kedvezőek

Mindenkinél az egyik legfontosabb tényező az ár. A piacon jelenleg ár/érték arányban a legkedvezőbb árakat tudjuk biztosítani! Mindez köszönhető az alapanyagnak, az optimálisan- és selejtmentesen  gyártott termékeknek, úgy hogy ezt nem a minőség rovására tesszük. A beépítéshez felhasznált anyagokat is hozzáadva (ragasztó és dryvit háló), abszolút versenyképes végösszeget kapunk.

Országos házhozszállítás

Országos házhozszállítás

Általában a kerítés fedlapok súlya már egy átlagos méretű kerítés esetén is több tonna, így a szállítás is tetemes költség (akár 40-50.000 Forint)…DE NEM NÁLUNK!

Az elkészült fedlapokat az ország bármely pontjára kiszállítjuk az MPL futárszolgálat segítségével rendkívül kedvező áron, átlagosan 5.000 Ft körül.

Gyors és pontos gyártás

Vágógépünk számítógép vezérlésű, a tengelyek kottyanás-mentesek, így 1 mm pontos termékeket tudunk gyártani.

A megrendelt kerítés fedlapokat általában 1-2 héten belül már kézhez is lehet venni!* 

*a megrendeléseink számának függvényében

Egyszerű kivitelezés

Egyszerű kivitelezés

Az eddigi kivitelezők visszajelzései alapján kijelenthetjük, hogy elsöprő sikert arattak XPS kerítés fedlapjaink. Gyakorlatilag polisztirol ragasztóra és dryvit hálóra van szükség. A fedlapok felragasztását követően, az első réteg ragasztóba kell ágyazni a dryvit hálót, majd száradást követően újabb réteg ragasztót kell felhordani. Ezt követően már jöhet is a festés.

Egyedileg is gyártunk

Ha a jelenleg elérhető fedlap kínálatunkból egyik minta sem nyerte el a tetszésed, vagy egyedi ötleted van, esetleg egyedi méretet szeretnél, akkor rajzold le, küld el a  kapcsolat@keritesfedlap.com e-mail címre és plusz költség nélkül megtervezzük Neked.

Gyakori igény például a zártszelvény helyének kivágása, így teljesen körülöleli a fedlap az oszlopot…ezt is megoldjuk😉

A biztonság garanciája

Behorpadt, letört, megrongálták? Nem probléma!

Ha 2 éven belül bármilyen probléma adódna a kerítés fedlapokkal, akkor GARANCIÁBAN legyártjuk és elküldjük Neked a sérült elemeket maximum 1 m2 anyagszükségletig, mellyel könnyedén ki tudod javítani a sérült részt.

KERÍTÉS FEDLAP TÍPUSOK
ÁRLISTA

Az alábbi árlisták csak néhány méretet tartalmaznak, azonban 1-100 cm szélesség és 3-19 cm vastagság (magasság) között bármilyen méretű fedlapot le tudunk gyártani.
A lejjebb lévő árajánlatkérő űrlap kitöltésével munkatársunk 24 órán belül elküldi az egyedi árajánlatod.

KERÍTÉS FEDLAP

Az alapanyag méretéből adódóan, kerítés fedlapjainkat 60 cm hosszúságú darabokban gyártjuk. A kívánt hosszúságot (60 cm hossz felett) pedig úgy lehet elérni, hogy egymás mellé kell felragasztani a darabokat, az utolsó darabot pedig egyszerűen a kívánt méretre vágni. A felületkezelést követően a toldások eltünnek és végeredményként egy teljesen egybefüggő, egyedi méretű fedlapot kapunk.

Kerítés fedlap hossza
2D OSZLOP FEDLAP

2D megmunkálású oszlop fedlap esetén csak két oldali lejtés van és a hossza méretre van vágva. A 2D megmunkálású oszlop fedlap lehet négyzet (pl. 30×30 cm) vagy téglalap (30×50 cm) alakú is.

2D megmunkálású oszlop fedlap

*A fedlap hosszúsága 1 cm és 60 cm között bármekkora lehet, az árat nem befolyásolja.

4D OSZLOP FEDLAP

4D megmunkálású oszlop fedlap esetén négy oldali lejtés van. A fedlap 4 oldalát külön-külön gyártjuk le és ezt követően ragasztjuk egy speciális ragasztóval össze.

4D oszlop fedlap esetén azonban csak négyzet (pl. 30×30 cm) alakú fedlapot tudunk gyártani.

4D_oszlop

Már több mint 1063 megrendelő országszerte...

A térképen csak azon városok vannak feltüntetve, amelyekbe szállítottunk kerítés fedlapot.
Azonban vannak olyan városok -például Budapesten 50+ helyszín-, ahol több megrendelésünk is volt.

GYÁRTÁS

Rövid videónkban bemutatjuk, hogy milyen folyamat mentén zajlik az XPS kerítés fedlapok gyártása a tervezéstől a konkrét vágásig.

FELÜLETKEZELÉS

Ebben a videóban az egyszerű felületkezelést  mutatjuk be.
Nem kell hozzá nagy szakértelem, csak biztos kéz😉

Viszont fontos, hogy a felületkezelés előtt a fedlapokat fel kell ragasztani a kerítés lábazatára, majd ezt követően kell a felületkezelést megcsinálni.

KEMÉNYSÉGTESZT

És végül ebben a videóban kiderül, hogy elbír-e egy autót a felületkezelt XPS kerítés fedlap😉

MEGRENDELÉS FOLYAMATA
ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Számolj velünk, kérd egyedi árajánlatodat most...

Szánj rá 1 percet és töltsd ki az alábbi űrlapot, majd munkatársunk 24 órán belül elküldi Neked az egyedi ajánlatodat a pontos árral, szállítási költséggel és a várható gyártási- és szállítási idővel.

Az árajánlatkérő űrlapunk teljesen automatizált, akár több méret- és típus variációt is rögzíthetsz. 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy jelenleg nagyon magas a megrendeléseink száma, így akár 10-15 munkanapos szállítási határidővel tudjuk csak vállalni a gyártást.

…vagy keresd munkatársunkat az alábbi elérhetőségeken

Tóth Péter
ügyfélkapcsolat

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az XPS fedlapok natúr állapotban kerülnek leszállításra, melyet még be kell vakolni. A legideálisabb vakoló anyag a polisztirol ragasztó. Ezzel a ragasztóval kell a kerítés lábazat tetejére is felragasztani, majd ugyanezen anyaggal kell bevakolni is.

Kettő réteg vakolatot kell felvinni a fedlapokra a megfelelő felület eléréséhez:

1. az első rétegbe kell belehúzni a dryvit (üvegszövet) hálót, melynek végeredménye -száradás követően- a szinte beton keménységű fedlap.
2. a második réteg az úgynevezett simító vakolat, melynek csak annyi a szerepe, hogy a dryvit háló textúráját eltüntesse. Majd ezt követően lehet kültéri festékkel ecsettel vagy hengerrel festeni a felületet.

Kiegészítés: amennyiben díszvakolattal/nemesvakolattal lesz bevonva a fedlap, akkor a 2. réteg elhagyható, hiszen a nemesvakolat önmagában is 3-4 mm réteget képez, így biztosan eltakarja a dryvit háló textúráját.

A fedlapok felragasztásához és bevakolásához polisztirol ragasztóra (hétköznapi nevén hőszigetelő ragasztó) és drívit hálóra (üvegszövet háló) van szükség.

Polisztirol ragasztót 25 kg/zsák kiszerelésben lehet vásárolni bármelyik barkácsáruházban, tüzépen, az ára pedig 1.500-2.500 Ft/zsák között mozog gyártótól függően. Ragasztó típust nem szoktunk ajánlani, mert gyakorlatilag minimálisan tér el az összetétele az olcsóbb ragasztónak a nevesebb gyártók termékeitől, viszont jelen esetben a célnak tökéletesen megfelel. Mi a kivitelezéseink során a Baumit vagy a Mapei gyártók ragasztóit használjuk. Az anyagszükséglet általános szabálya az 6-8 kg/m², azaz 2-3 kg/méter, mely elegendő a felragasztáshoz és a 2 réteg bevakoláshoz, azonban ragasztó vásárlása esetén mindig számoljunk rá 10%-ot a biztonság kedvéért.

Dryvit/üvegszövet hálót szintén bármelyik barkácsáruházban, tüzépen lehet kapni, de esetenként jobban járunk a helyi kis üzletekben beszerezni, mert ott általában méretre adják nem pedig fix hosszúságú tekercsben.

Amennyiben a fedlapok megkapták a ragasztós vakolatot, gyakorlatilag egy homogén felület jön létre, így bármilyen kültéri (vízálló) diszperziós festékkel festhető vagy akár nemesvakolattal/színező vakolattal is bevonható.

Mivel minden megrendelés egyedi méretből és típusból áll, így nincs kész termékekből raktárkészletünk. Ebből kifolyólag minden megrendelést egyedileg gyártunk, melynek maximum 15 munkanap a vállalt szállítási határideje. Természetesen ez függ a megrendelt mennyiségtől és a már bent lévő megrendelések számától is. Az elmúlt időszakban azonban általában 8 munkanap alatt tudtuk teljesíteni a szállítást.

Természetesen megoldható, sőt 10 megrendelésből 7 biztos, hogy egyedi méretű. Az árlistában szereplő méretek irányadóak, azonban például egy 20 cm vastag zsalutéglából épült kerítés esetén oldalanként 1-1 cm vakolat kerül, így már 22 cm a teljes kerítés vastagság. A fedlapoknak min. 3 cm túlnyúlás kell ahhoz, hogy optimálisan elvezesse a vizorr a csapadékot, így a jelen példánál maradva, minimum 28 cm széles fedlap (22 cm + 3+3 cm) kell a kerítés tetejére.

KeritesFedlap.com | Tóth Péter EV.
Székhely: 5720 Sarkad, Bartók Béla u. 4. | Adószám: 55682824-1-24 | Nyilv. szám: 54398193
ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató