Szakember, de honnan?

Az általunk gyártott XPS kerítés fedlapok úgymond „félkész” termékek, tehát miután legyártottuk és leszállítottuk a fedlapokat, akkor még van vele munka, mert a felragasztáson kívül még a megfelelő felületkezelést is meg kell csinálni. Amúgy is munkaerő hiány van, plusz jön az új Otthonfelújítási Program, így tudom, hogy nehéz jó szakembet találni. Amúgy is dilemma, hogy mi magunk csináljuk meg a kerítés fedlap felragasztását és a felületkezelését vagy bízzuk szakemberre a munkát. Előbbi mellett a kivitelezési ár megtakarítása, utóbbi viszont minőségi(bb) munkát feltételez (de nem mindig sajnos).

A saját kezű kivitelezésre külön cikket szentelek, de a szakember keresésben tudok némi támpontot adni, ha nincs a környezetünkben olyan, aki elvállalná a kivitelezést. Nem csak ajánlás útján lehet jó szakembereket találni, hanem ma már a tematikusan erre szakosodott szakemberkereső weboldalakon is.

 

Kattints a logókra az oldalak eléréséhez.

 Eddig is ajánlottam már több vevőmnek a fenti oldalakat, akik bajban voltak a kivitelezéssel és szakember sem volt a környéken. A visszajelzések pedig egytől egyig pozitívak voltak, mindenkinek sikerült megfelelő kivitelezőt találnia és többen is jelezték, hogy sokkal jobb áron is, mint az ismerős által ajánlott szaki.

Mikor érlelődött bennem ez a cikk, akkor létrehoztam egy kamu profilt a TeMestered.hu-n és felraktam még február elején az ajánlatomat kerítés fedlap felragasztására és felületkezelésére. Még aznap 3 ajánlat érkezett vállalkozásoktól és másnapra már 6 ajánlat közül válogathattam volna.

Nem egyeztettem egyik kivitelezővel sem, nem is ez volt a célom, csak prezentálni akartam, hogy aki szeretné az XPS kerítés fedlapot, de nem tud megfelelő kivitelezőt, akkor a fenti oldalakon bátran keressen!

Számolj velünk, kérj egyedi árajánlatot most...

Szánj rá néhány percet és töltsd ki az árajánlatkérő űrlapot. Az árajánlat pénzbe nem kerül, mi szívesen megcsináljuk, de a végén sokat nyerhetsz velünk.

Munkatársunk 24 órán belül elküldi Neked az egyedi árajánlatodat a pontos árral, szállítási költséggel és a várható szállítási idővel.

Az árajánlatkérő űrlapunk teljesen automatizált, akár több méret- és típus variációt is rögzíthetsz. 

...vagy keresd munkatársunkat

Tóth Péter

Tóth Péter
ügyvezető

TOVÁBBI CIKKEINK

Kerítés fedlap kivitelezés közben
Tóth Péter

Beton vagy XPS kerítés fedlap?

Több száz beszélgetésem volt már érdeklődőkkel és sokaknál felmerült természetesen alternatívaként a beton fedlap…vagy inkább az XPS fedlap az alternatíva?! Ilyenkor például nem a Semmelrock

Elolvasom a cikket
Szakember vagy magunk csináljuk?
Tóth Péter

Szakember, de honnan?

Az általunk gyártott XPS kerítés fedlapok úgymond „félkész” termékek, tehát miután legyártottuk és leszállítottuk a fedlapokat, akkor még van vele munka, mert a felragasztáson kívül

Elolvasom a cikket
Tóth Péter

Miért kell a kerítésre fedlap?

A kerítés fedlap nem csak a kerítés esztétikumát emeli, hanem nagyon fontos szerepet is betölt. A fedlapok beépítését leginkább a csapadékos időjárás indokolja, hiszen a szabadban épített kerítések ki vannak téve az időjárási viszontagságoknak.

Elolvasom a cikket